Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Review: Freds bouwtekeningen

imagesWat claimt Freds bouwtekeningen?

Er wordt geclaimd dat je vrij veel geld kunt besparen door de bouwtekeningen te gebruiken. Niet als laatste kun je natuurlijk al vrij veel geld besparen door zelf producten te maken in plaats van dit te gaan kopen. er zijn op internet natuurlijk genoeg bouwtekeningen te vinden, maar het probleem van deze bouwtekeningen is vaak dat deze niet heel duidelijk zijn. Freds bouwtekeningen springt hierop in door bouwtekeningen aan te bieden die wel duidelijk zijn en te gebruiken zijn voor elk niveau van klusser. Dus zowel de professionele als de hobby klusser.

Wat is er te vinden in Freds bouwtekeningen?

Het pakket bevat 10.000+ bouwtekeningen waardoor je eigenlijk voor elk bouwproject wel een tekening kan vinden. Als je dit product aanschaft krijg je toegang tot het ledengedeelte waar je toegang krijgt tot een heleboel bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zijn allemaal netjes gecategoriseerd per onderwerp. Als bonus krijg je ook nog eens de software om de bouwtekeningen te openen en te bewerken, het zogenaamde CAD software.

Als tweede bonus krijg je ook nog eens een gids met bouwtekeningen voor stijgerhouten meubelen. Dit is vooral handig als je een nog wat onervaren klusser bent. Stijgerhouten meubelen zijn vandaag de dag nog steeds erg populair en stijgerhouten meubelen doen het dan ook hierom goed op marktplaats en andere verkoop site’s en kan hierdoor dus ook nog best een waardevolle aanvulling zijn op het gehele pakket. Je krijg hiernaast ook nog eens een leven lang toegang tot update’s van dit pakket.

Wat kost dit pakket?

Dit bouwpakket met alle voorgenoemde bonussen Kost 47 euro, en wij vinden dit gezien alle bouwtekeningen en bonussen die je krijgt een faire prijs. Helemaal gezien je zelf ook nog eens meubels kunt maken en die kunt verkopen via bijv. marktplaats.

Eindoordeel

Wij vinden dit een zeer mooi pakket, zeker gezien het aantal bouwtekeningen die je krijgt. Er is voor elke klus wel een bouwtekening te vinden en de gids voor stijgerhouten meubelen is zeker een leuke aanvulling op het hele pakket. Wij zijn van mening dat als je dit pakket aanschaft het je in elk geval een heleboel tijd scheelt met het zoeken naar de juiste bouwtekening. Dit pakket belooft gewoon wat het zegt: een heleboel bouwtekeningen.

nar_website_button

Wij staan volledig los van Fred’s bouwtekeningen. Wij zijn verder niet aansprakelijk voor het product.

%d bloggers liken dit: