Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


elzenhaantje goed bestrijden

elzenhaantjeElzenhaantjes zijn 6-7 mm lange kevertjes en zijn met name te vinden op de els. De kevers zijn ook op andere bomen en struiken te vinden zolas op wilgen en hazelaars. De kevers overwinteren tussen organisch materiaal op de grond en vanaf april tot juni zijn ze op de bladeren te vinden. De volwassen kevers knagen aan de bovenzijde van het blad en de larven vreten aan de onderzijde van de bladeren.

Ik raad voor de bestrijding van het elzenhaantje de volgende producten aan, dit zijn allemaal uitstekende producten 0m het elzenhaantje te bestrijden.

Pyrethrum vloeibaar van Bayer

Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal insecten. Het product bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). Productkenmerken op plantaardige basis breed werkingsspectrum werkt snel zeer korte veiligheidstermijn ongevaarlijk voor bijen.

 Mieren en kruipend ongediertespray van Bayer

Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor is het middel zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden.

En om het goed te kunnen aanbrengen raad ik een goede drukspuit aan.

 

%d bloggers liken dit: