Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Schurenbouw en Houtbewerkingstips Voor Beginners

houten shuur bouwenHoe Je Een Schuur Bouwt Met Het Juiste Gereedschap

Begin Met De Bouw Van Je Eerste Schuur – Houtbewerkingsgids

Heb je ooit een werkschuur gebouwd? Als dit de eerste keer is dat je zoiets probeert te maken, heb je een beetje hulp nodig door het proces heen. Het is niet zo simpel als je misschien denkt om een werkschuur te bouwen, en het is heel belangrijk dat je je werk uitplant voor je ergens aan begint.

Het eerste wat je moet bedenken is waarom je een werkschuur in je tuin wilt hebben. Heb je het nodig omdat je een opslagruimte wilt hebben voor je tuingereedschap of wil je er juist je golfspullen in kwijt? Ben je van plan je er af en toe te verstoppen als je moe bent en even wat tijd voor jezelf kunt gebruiken, of wil je je puppy’s erin laten spelen?

Er zijn vele redenen waarom je een werkschuurtje zou kunnen willen hebben en er is geen reden beter dan een ander. Ze zijn allemaal erg begrijpelijk en zolang je je werkt uitplant voordat je eraan begint zal je waarschijnlijk erg gelukkig zijn met het nieuwe gebouwtje in je tuin.

Het tweede waar je aan moet denken is de locatie van de schuur. Is er een perfecte plek in de tuin waar het logisch zou zijn hem neer te zetten? Er zijn een paar dingen die je in de gaten moet houden bij het besluit van de locatie. Het eerste is dat het een plek moet zijn waar je je buren of een lid van je gezin er niet mee tot last bent, dat is heel belangrijk om aan te denken bij de planning van de bouw. Nog iets om in de gaten te houden is dat de schuur de zon niet af moet schermen van de tuin op de plek waar je hem neer wilt zetten.

Het derde om uit te zoeken is hoe groot de schuur moet worden. Dit hangt af waar je hem voor wilt gebruiken. Het moet groot zijn als je de puppy’s erin wilt laten spelen, maar voor een simpele opslagruimte voor je golfspullen hoeft het allemaal niet zo breed te worden. De grootte is vrij eenvoudig te bepalen zolang je weet wat je er precies van wilt.

Beantwoord deze vragen één voor één en als je daarmee klaar bent is het tijd om de schuur te ontwerpen. Je zult er snel achter komen dat het plannen en bouwen van zoiets als dit erg leuk kan zijn.

 

Houtbewerkingsprojecten
Download 10.000 Houtbewerkingsprojecten
Bespaar 50% op de normale prijs

Meld je nu snel hier aan…

%d bloggers liken dit: